Om oss

Vi träffades för en herrans massa (tio) år sedan, sett ur våra ögon. Vi har praktiskt taget vuxit upp med varandra, från tonåringar till vuxna med en egen liten familj. Med- och motgångar har skapat ett ännu starkare band oss emellan, och vi vet att tillsammans är vi starkast. Vi har nu insett att det är dags att skriva ett nytt kapitel i våra liv, där vi fokuserar på ett hållbart leverne, ett sätt att leva som gör oss lyckliga, samt på att trygga vår och den kommande generationens framtid. Vi hoppas att ni ska vilja följa oss på denna resa.

J är född och uppvuxen i Tyskland, men kom till Sverige under tonåren. Flyttade då till ett lantbruk tillsammans med sin mamma och två yngre bröder. Där grundades intresset för bilar och all form av förbättringsarbete. Han kommer från en släkt av entreprenörer och ”uppfinnar-jockar”. Är utbildad civilekonom, då han kuggade Fysik B-tentan och därmed inte kom in på någon civilingenjörsutbildning. Vilket vi hoppas (vet) blev till det bättre. Det ekonomiska intresset märktes av redan i unga år, då han köpte och sålde Kalle Anka-tidningar på loppis och kom hem med tio nya tidningar och en hundralapp i vinst.

K är född i Norrland, men uppvuxen i ett villaområde i Småland. Som ung kunde man hitta henne på golvet, på bordet eller därhelst det fanns möjlighet att läsa en bok utan allt för stor obekvämlighet. Förkovringsintresset har hängt med upp i åren, och studierna var något hon stormtrivdes med. Ute på sommarstället och i mormor och morfars trädgård formades hennes tankar och drömmar, och hon ser fortfarande naturen som den främsta platsen för ro, återhämtning och inspiration. Logistikstudierna tog henne till Göteborg, och staden har satt sina spår (och då menar vi inte enbart i hennes tal). Drömmen för henne vore att ha en gård mitt inne i stan.

Vi gör den här resan för att kunna vakna med ett leende på läpparna, känna oss nöjda i vardagen och känna en tillförsikt inför framtiden.

Vi vill mer, helt enkelt. Vi önskar mer utav livet, och tillsammans är vi övertygade om att vi kan uppnå det.