Semester och dags att återuppliva bloggen

Då är det äntligen tid för en välbehövlig semester. Nästan tre veckor ledighet är första omgången och det är mer än vad jag har varit ledig sammanlagt senaste 23 månaderna. Att ladda batterierna och umgås med familjen är prio ett nu. Jag har även tänkt att uppdatera bloggen lite mer frekvent framöver. Det är något som jag tycker är stimulerande, men jag har haft svårt att hitta hjärnkapacitet för att skriva senaste tiden. Jobbet tar all energi och när hjärncellerna går på högvarv hela dagen är det inte lätt att få ihop ett bra inlägg. Många idéer har exempelvis i bilen till och från jobbet frodats i hjärnan och i en del fall även påbörjats som inlägg, dock så har jag inte lyckats avsluta dessa på ett tag och därmed inte publicerat något heller.

Det är dags att formulera några nya mål/önskningar för att komma tillbaka till en vardag som innehåller rätt balans mellan jobb och fritid. Fokusera mer på att ägna tid åt de delarna av livet som ger riktig glädje.

Portföljen har genomgått några några förändringar, Bonheur såldes för några dagar sedan och Vardia köptes in istället. Nysparandet investerades i en mindre post i Posco samt en ökning i Amhult. Ett inlägg om bara portföljen och uppföljning kommer snart.

/J

Publicerat i Arbete vs. Fritid. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.