Tre har blivit fyra

I förra veckan fick vi en liten flicka. En lika underbar känsla att hålla i henne som det var med lilleman. Det är något magisk med att bli föräldrar – även andra gången!

Nu sover resterande medlemmar i familjen så jag passar på att skriva ett kort inlägg. Sålde både Immofinanz och Tesco idag, främsta anledningen är att dessa låg kvar som sista aktierna i gamla depån som jag tänkte avsluta nu. Då det handlade om en traditionell depå vill man helst sälja så billigt som möjligt för att inte skatta bort en del av vinsten. I Immofinanz fall har vi fått 18% avkastning (inklusive utdelning), Tesco däremot har gått back 14% (inklusive utdelning och courtage). Pengarna är snart på ISK:n och frågan är vad som ska köpas in där, samma aktier igen eller något annat? Närmast till hands är att öka i Citigroup.

/J

Publicerat i Arbete vs. Fritid, Ekonomi med fokus på investering. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

One Response to Tre har blivit fyra

  1. frivid42 säger:

    Stort grattis till tillskottet i familjen, det är alltid lika roligt!!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.