Vårkänslor och synden

Senaste halvåret har varit en tuff period. Flytt, mycket övertid och bara två veckors semester senaste tolv månaderna har satt sina spår. Det var egentligen inte alls så vi hade tänkt oss och ledig tid kommer att prioriteras mer framöver. Särskilt med tanke på att vi snart kommer att ha en Mini till i familjen, som säkerligen kräver en del energi. Därför var det nästan så man tog ett glädjeskutt när termometern visade 8 plus och solen äntligen lyckats ta sig förbi molnen igår. Passade på att ta en promenad med Lilleman och njuta av lite solljus. Känner mig redan full av energi och ser fram emot våren.

Sedan har vi syndat idag och köpt en ny surfplatta. Det fick till slut bli av märke äpple, dock den minsta och billigaste då den kommer fylla våra behov utan problem. Jag började fundera på hur mycket vi har lagt på teknikprylar och kom fram till att det handlar om mindre än 500 kr per månad (snitt senaste tre åren). Just nu är tendensen att summan minskar framöver då vi köpt kvalitetsprylar som ska hålla länge. Det återstår dock en filmkamera för att föreviga även rörliga minnen av barnen och under våra resor.

/J

Publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

One Response to Vårkänslor och synden

  1. Fru Minimalist säger:

    Det är sällan värt att jobba för mycket, det är ingen som direkt tackar en för att man sliter, offrar och ställer upp, åtminstone inte i den utsträckning jag värderar min fritid i.

    Bra köp, jag sitter med vår nya äppel-padda 🙂 just nu och är väldigt nöjd, det kommer förmodligen även ni vara. Mycket skönare att läsa på än den jämförelsevis lilla mobilskärmen.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.