Inlägg 200

är vad just denna post är. Det har inte hänt så mycket på varken bloggen eller aktiefronten senaste veckorna, anledningen är nya jobbet och flytten. Jobbet tar en otrolig energi just nu, rollen är dock roligare än vad jag trodde från början. Förhoppningsvis ska jag så småningom kunna göra en del saker snabbare än min företrädare vilket främst beror på mina Excelkunskaper. Uppskattningsvis kan vissa moment göras på 10 timmar mindre (varje månad), det gäller dock först att förstå helheten innan sådant kan implementeras. Sedan finns det mycket kunskap som kommer ta tid att ta till sig vilket har en negativ effekt.

Efter att jobbat 7-17 nästan hela veckan har det varit några timmar över till att plocka ihop möbler i nya lägenheten. Vi har sagt att vi inte ska flytta in förrän det mesta är klart. Troligtvis har det sparat en del tid då vi bara kan lämna allt som det är på kvällen och fortsätta på exakt samma ställe nästa dag. Skulle vi behövt ”använda” lägenheten hade vi inte kommit lika långt denna vecka (endast möjligt då vi temporärt kan bo i närheten av lägenheten). Förhoppningsvis kommer vi flytta in kläderna imorgon och även göra första storhandlingen för att sedan bo i vårt nya hem 🙂

Antal blogginlägg per vecka/månad återspeglar nog även tiden jag hinner lägga ner på våra investeringar. Jag missade tom. att det kom in en liten utdelning från AIG i måndags. Jag har inte heller hunnit med att sätta mig in i Budgetbråket, jag börjar dock känna att det är lite allvarligare än vad marknaden uppfattar det som. Jag förväntade mig faktiskt en nedgång på börsen när det var klart att det inte finns någon lösning, även om det är några veckor kvar tills det blir kritisk.

Enda aktien jag hunnit med att kolla på några gånger är Starbreeze. Kursen är enligt min erfarenhet i denna aktie numera relativ stabil och marknaden väntar nog enbart på mer information.

Önskar en trevlig helg!

/J

Publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.