Fredag

Det har blivit en del skrivande om Starbreeze men det återspeglar egentligen bara tiden jag lagt på att följa bolaget senaste tiden. Risken i bolaget har blivit betydligt mindre vilket gör att jag framöver ska tunna på bevakningen. Kursen idag har gått upp mer än jag trodde och snart har 8% av bolaget omsatts. Många tar hem vinsten skulle jag tror – men det innebär även nya köpare som kommer att sitta kvar längre. Nu är det tålamod som gäller för min del och avvakta till kommande rapport, det är ingen mening att spekulera mer om framtida värdet innan dess (om man inte funderar på att köpa in sig idag förståss). En krona per aktie anser jag dock som rimligt efter nästa rapport och då blir det även aktuellt att vikta om i portföljen.

Veckan har i övrigt gått med rasande fart och det är äntligen dags att åka till resten av familjen för att spendera en sista helg i storstaden (plus en helg för flytt). Mycket ska hinnas med, packa inför flytten, träffa en del vänner, gå på en loppis mm.

Jobbet känns ännu mer rätt och förhoppningsvis ska jag kunna berätta någon gång framöver lite mer i detalj om det. Det får dock dröja tills jag är lite varmare i kläderna.

Önskar en trevlig helg!

/J

Publicerat i Uncategorized och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.