Morgonens träning

Blev en liten mjukstar av flytten. Fyllde bilen med de tyngsta lådorna för att kunna utnyttja volymen i släpet när väl den ”riktiga” flytten ska ske. Ganska fort märker man hur dålig kondition som stillasittande kontorsjobb medför (om man inte tar tag i träningen).

Förutom att cykla någon gång då och då, gå en längre promenad, vandra på semestern, klippa gräs eller hjälpa till på gården är det inte mycket träning längre. Tror det är nästa sak som ska upp som ett mål – att göra något fysiskt regelbundet. Det blir att fundera ut vad hela familjen skulle kunna göra ihop och aktiviteter som blir lite mer egentid för oss föräldrar. Kanske lite tidig men jag antar att det i år kommer bli ännu populärare hos Lilleman att åka pulka i snön vilket innebär att träningen under vintern kommer vara säkrat 😀

Nu är det dags att börja med matlagningen för söndagsmiddagen. Bloggen kommer förmodligen uppdateras mer sporadisk kommande veckorna då jag utgår från att ha en del att ta in på nya jobbet.

/J

Publicerat i Arbete vs. Fritid. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.