Intensiv helg

Det var minst sagt en intensiv helg. Som vanligt har vi hunnit med mer än vad som egentligen ryms under en långhelg. Det blev flundrefiske, äppelmoskokning, släktträff och en husvisning. Sedan fanns det några aktiviteter på den listan med saker som ”måste” göras. Oljebyte på bilen, vår campingbuss bytte ägare, jag hann med att göra upp en affär där även en släpkärra bytte ägare samt kompenserade det hela med att köpa ett nytt bilprojekt (summan blev dock en del pengar över till annat och sparandet).

Just att koka äppelmos och åka ut med båten för att lägga nät med Lilleman är något som vi skulle vilja ägna mer tid åt. Det är även efter en sådan helg som man verkligen vet att vi skulle kunna fylla varenda dag med något vi tycker om att göra även om vi inte måste gå till ett vanligt jobb. Det är viktigt att uppleva dessa saker redan på resan även om det koncentreras till ”bara” en gång detta år. Lilleman är bara liten en gång och den tiden måste man ta tillvara på, samma gäller oss själva plus att vi höjer vår motivation genom att ”testa på” vad vi skulle kunna göra med mer ledig tid.

Nu är jag inne på min sista arbetsvecka på gamla jobbet. Ska bli spännande att åka en annan väg till jobbet, sitta vid ett annat skrivbord, nya kollegor, nya arbetsuppgifter osv. fr.o.m. måndag nästa vecka!

/J

Publicerat i Arbete vs. Fritid. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.