9 arbetsdagar kvar

Kollade igenom kalendern och insåg att tiden sedan jag skrev på avtalet till nya jobbet har gått med stormsteg. När det gäller själva jobbytet var det verkligen efterlängtat sedan mer än ett halvår tillbaka. Jag ser verkligen fram emot en ny typ av roll, mer ansvar, mer användning för min kunskap samt möjligheten att lära mig mer av något som verkligen intresserar mig och sist men inte minst den nya lönen.

Det negativa med att tiden gått så fort är att vi inte hunnit med allt som det var tänkt. Just idag saknas det även energi till att göra alla saker som finns med på ”måste göras” listan. Det känns som att det finns tillräckligt med måsten som verkligen måste göras. Handla mat, laga mat, tvätta och göra löneunderlaget till förskolan. Letandet efter boende på nya orten (hus eller lägenhet) tar mer energi och tid än vad jag kunnat tänka mig vilket innebär att vi ligger efter med förberedelserna inför flytten.

Eftersom en del saker är beroende av nya boendet och vi hela tiden måste ha flera olika lösningar som alternativ känns det svårt att hålla motivationen uppe på topp. Det är just den delen som jag upplever kräver mest tid och energi, att inte veta exakt såhär blir det utan att även behöva utforma plan B och C.

Just därför känns det som att vi efter nästa helg måste bestämma oss vilken som ska bli vår plan A. Skulle det innebära att vi flyttar till lägenhet igen blir det en lugnare höst framöver, ett hus däremot skulle innebära både större förändringar men också möjligheter.

/J

Publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.