Minisemester

Då var det dags för en liten minisemester. Vi har bokat två nätter i en stuga samt ska besöka en djurpark. Ska bli kul att umgås med två till familjer som köpt exakt samma paket, det är inte så ofta man träffas när en del flyttar så detta är verkligen ett kanontillfälle där man kan kombinera upplevelsen för barnen och vi vuxna kan umgås.

Efter lite räknande på olika paket valde vi ett som hamnar på 2000 kr för två nätter samt inträde. Efter förra månadsuppföljningen kunde vi konstatera att vi ”bara” hade gjort av med ca. 5000 kr extra under semestern (och då ingick ett födelsedagskalas). Förra sommaren hamnade vi på en utgift på 25-30k för vår fem veckor långa semester i Europa. Som tur var hade vi vädret på vår sida i år och ”kunde” stanna i Sverige.

Känns lite som att sommaren går mot sitt slut samtidigt som vi har en intensiv höst att se fram emot. Byte av jobb, flytt samt letandet efter ett hus kommer kräva en del. Förutom semester så upplever jag att man får ny energi när förändringar sker. En flytt till en annan stad, ett nytt boende, ett nytt jobb där man kan utvecklas, allt detta får mig att göra det lilla extra. Nu är det svårt att skilja åt ifall det enbart är dessa saker som ger energi, eller om det är möjligheten att nå våra långsiktiga mål snabbare som är mest motiverande.

Önskar en fortsatt trevlig helg!
/J

Publicerat i Arbete vs. Fritid. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.