Sju veckor kvar

Det är sju veckor kvar tills jag ska börja på det nya jobbet. Vår första semestervecka är även slut och nu ska vi jobba en vecka innan den andra lediga veckan. Jobbet är klart och jag var även där en halvdag för att få en djupare inblick i verksamheten. Jag träffade säkerligen 50 personer varav en stor andel på ett eller annat sätt kommer att jobba ihop. Jag ser verkligen fram emot det nya jobbet med alla utmaningar och möjligheterna till att kunna använda mina kunskaper samt utveckla dessa.

Förutom själva jobbet är det även en del andra saker som kan kallas utmaningar. Vi ska flytta och hitta ett nytt boende och ihop med det en ny förskola till Lilleman. K ska även har något att syssla med om dagarna vilket delvis är beroende av när vi får boende och förskoleplats.

Det är mycket funderingar och tankar som finns i våra huvuden just nu. Både möjligheter och risker som ska utvärderas. Vi har dock med ganska stor säkerhet bestämt var vi ska bosätta oss närmaste åren. Därför ägnade vi eftermiddagen igår åt att kolla in Staden. En rad adresser med lägenheter och ett hus, ihop med en karta i handen gjorde vi en stadsvandring för att känna på stämningen och miljöerna.

Det blir några intensiva dagar nu med mycket på schemat. Vi ska räkna på en fastighet med renoveringsbehov (som vi var och kollade på igår), kolla på jobb/utbildning åt K, anmäla intresse på lägenheter som vi anser intressanta (ifall vi inte väljer huset), bestämma oss om vad vi ska göra med lägenheten vi bor i nu samt anmäla Lilleman till förskolor.

En uppdatering på respektive punkt kommer att följa framöver.

Ha en bra dag!

/J

Publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.