Sommar, sol och planering

Hittills har vi haft kanonväder ute vid stugan. Förutom att bada, sola, leka och äta god mat har vi en del att planera. Jag vet att jag kommer att börja jobba i början av september, det lutar även åt att K kommer att flytta med samtidigt. Däremot har vi inte helt bestämt oss än vart vi ska bo. Det blir omkring 2-5 mil ifrån mitt nya jobb men åt vilket håll vet vi som sagt inte. Det kommer blir en avvägning mellan resväg till mitt jobb, möjligheterna för K att få ett bra jobb nära, förskola samt eventuellt möjligheterna till investering i fastighet på samma ort. Vi har egentligen inte bråttom med att allt ska falla på plats men innan Lilleman ska börja en ny förskola ska vi vara säkra på vart vi vill bo närmaste tiden.

Sen finns det en del annat att styra med. Nuvarande lägenhet hinner inte sägas upp utan att vi ska betala 2 månadshyror till utan att bo där. Därför övervägar vi att hyra ut den i andrahand ett tag. Även behovet av bil kommer att förändras, så småningom ska båda bilarna bytas ut, andra förutsättningar innebär att det kan minska kostnaderna en del.

Vi har ”bara” två veckor veckor semester nu (och ska jobba en vecka mellan dessa) så vi försöker spendera så mycket tid som möjligt med Lilleman samt fylla på med energi till våra nya utmaningar i höst. Både börsen och bloggen kommer sist denna vecka och inte hinnas med lika mycket fram till nästa vecka.

Önskar er en trevlig sommar!

 

/J

 

Publicerat i Arbete vs. Fritid. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.