Inköp Danske Bank

La in en köporder på 100 stycken Danske Bank i fredags morse. Den gick igenom på 100 DKK per styck. För tillfället räcker exponeringen mot just danska banker med 8% av vår totala EK. Skulle det blir en större nedgång kommer vi nog att köpa en post till. 

/J

Publicerat i Ekonomi med fokus på investering och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Inköp Danske Bank

 1. Minimalisterna säger:

  Min order på samma aktie gick igenom i torsdags efter förra veckas fall. Vi får hålla tummarna att vi slog till vid någorlunda rätt tillfälle, om int annat kanske det får ses som tillfälle att öka ytterligare i aktien 🙂

  • investerailivet säger:

   Investeringen är på minst 3 års sikt. Ännu större nedgång kommer även här utnyttjas med att öka på innehavet. Dock värt att hålla kolla på uitvecklingen i SEK. Danske bank minus 1% idag men Euro (indirekt DKK) upp 1,2% 🙂

   Ha en bra dag!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.