Fredag

Då var det dags för helg igen. Det är mycket på jobbet och även helgerna framöver är uppbokade. Ibland känns det som att vårt hem bara är en övernattningslägenhet. Sällan vi hinner tillbringa en lugnt helg där helt enkelt. Förutom grillkväll (kalas) med några vänner och tid hos familjerna ska jag även påbörja sidosysslan på riktigt.

Jag beställde ett webbhotell igår och hoppas att jag kan ha tillgång till det i helgen för att testa lite. Uppdraget är att skapa en bra informationskanal åt ett företag, en hemsida samt ett koncept där man kan informera eventueller intressenter på ett smidigt sätt. det roliga är att både K och jag har ett intresse av området så vi kommer att göra en del ihop samt komplettera varandra inom vissa områden. Det ska bli spännande att se hur mycket tid det kommer att kräva samt vilken effekt för företagets försäljning det kommer ha. Att skapa en affärsplan åt ett företag med allt från marknasföring till distribution är mycket lärorikt för oss.

En liten uppdatering om jobbsöket: Har ringt upp rekryteraren idag och det kommer att dröja ett tag till innan processen går vidare. Förutom ovissheten ifall jag går vidare eller inte är det egentligen bra att det drar ut på tiden för oss. Visst vill jag byta jobb så fort som möjligt men det kan vara en fördel att har haft sin semester innan dess och hunnit avsluta allt pågående på nuvarande jobb.

Löning idag och börsen återigen på rött. Gårdagens nedgång är förhoppningsvis en liten början på några dagar med att börsen visar röda siffror. Hittat några fler intressanta bolag som enligt min bedömning är prisvärda. Det har gått åt lite extra pengar denna månad. Kläder för intervjun, resa till intervjun, kortsemester i Oslo så det ska bli spännande att se hur mycket det blivit över denna gång. Skatteåterbäringen kommer i slutet på vecka 23 förmodligen.

/J

Publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.