Långhelg

K är ledig från jobbet och jag passar på att ta ut några föräldradagar så att vi ska få en långhelg. Skönt med sovmorgon för hela familjen till att börja med. Nu ska det dock packas grejer inför en sväng till Norge. Tänkte vara med om hur grannlandet firar sin nationaldag samt hälsa på lite släkt. K är fantastisk på att hitta på rolig mat till färden. Det blir bland annat tunnbrödsrullar (purjolök, skinka och creme fraiche) och bananplättar, även Lilleman kommer att älska det, skönt att ta sig tid till att fixa sådant innan istället för att stanna på ett snabbmatställe.

Har ställt in mig på ett par dagar där börsen har öppet men jag inte ska kolla på kurser. Hade egentligen velat lägga köpordrar dock så blir det ett problem när jag har fyra aktier varav jag vill köpa den som kommer närmast mitt tänkta inköpspris först. Även bloggen kommer antagligen inte att uppdateras förrän på söndag igen. Se hur det kommer gå, är nog bara erkänna att man är beroende av att kolla innehaven och börsen generellt dagligen. Tills dess får anteckningsboken och pennan i väskan duger för att hålla fast tankarna.

I övrig ska jag fryst in första basilikan nyss. Är vi bortresta kan vi inte använda den färsk och det är skönt att ha lite i frysen också. Basilika

Vädret här hemma ska bli varmt och soligt av erfarenhet vet jag att det är lika bra att bära in tomaterna från balkongen. Det bästa bruka vara att ställa växterna i badrummet när man inte kan vattna på flera dagar. Svalaste rummet i lägenheten och inget ljus. Har inte varit några problem att har dom där en vecka på högsommaren.

/J

Publicerat i Arbete vs. Fritid och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.