”Ut” med tomaterna

Senaste veckornas sol har gjort sitt. Tomaterna har växt ordentligt och en del har dessutom börjat blomma nu.

tomat

Nu börja det bli dags att flytta alla ut på balkongen så insekterna kan göra sitt. Med tanke på termometern har jag nog aldrig behövt flytta ut tomaterna när det fortfarande var risk för att temperaturen ska gå under noll. Fick skrapa rutorna på bilen i fredags morse. Väderprognosen ser dock med 10-20 grader framöver bra ut.

Igår blev en riktig familjedag. Rätt skönt att vara ute hela dagen och se Lillemans glädje av att leka på en gigantisk lekpark och gå på barnens zoo. Hann med att gå på en loppis i 20 minuter och resultatet blev en (retro) trehjuling, gummistövlar, Höganäsprylar och barnkläder.

/J

Publicerat i Övrigt och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.