Första April

Tillbaka till verkligheten och därmed vår lägenhet efter en trevlig påskhelg. Förutom att träffa familj och vänner har vi även hunnit med att tapetsera om hos svärföräldrarna. Lilleman har också haft skoj och fått leta efter påskägg samt varit ute på gården med alla djur. Kändes verkligen som om våren har kommit igång lite när solen är framme och termometern visar mer än 2 plusgrader.

Vi har även tänkt igenom semesterplanerna över helgen då jag förhoppningsvis kommer att byta jobb innan sommaren är det extra svårt. Troligtvis blir vi lediga en till två veckor under sommaren, förutom det ska vi åka iväg några långhelger. Det är en fördel med K:s nya jobb och helgpassen att hon vissa veckor är ledig torsdag till söndag. Därmed räcker det att jag tar ledigt två dagar för att kunna åka iväg i fyra dagar. Det finns lite tankar att försöka vara ledig en hel månad i höst beroende på hur jobbsituationen ser ut.

Jag har knappt hunnit läsa tidningen och därmed inte heller sett något aprilskämt än. Ska sätta mig och skicka iväg två ansökningar nu på jobb som skulle tillsättas nästan omgående ifall jag blir aktuell blir det spännande att se hur fort man kan byta jobb.

Ha en trevlig kväll!

/J

Publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.