Sammanställning tillgångar

Nu har vi gjort en sammanställning av våra tillgångar. Just nu sitter jag även med Excel för att kunna skapa ett verktyg som ska hjälpa oss att bevaka många bolag på ett smidigt sätt och under lång tid. Målet är att bladet ska uppdateras automatisk (aktiepriserna samt ett antal nyckeltal). Detta har vi inte haft innan, då vi enbart sparade allt som blev kvar i slutet på månaden till olika bankkonton samt köp av fonder och aktier i flera depåer. Totalt hamnade vi på 260294 kr. Spännande att se vad den summan är om ett år! Även lättare att se förändringarna när man kan se en hel summa istället för sju olika konton.

Vi måste även sätta igång med aktieköp till Lilleman. Förhoppningsvis kan 6000 kr investerade i aktier per år underlätta för honom om 20 år att göra det han vill 😉

ISK papperna ska skickas iväg så att vi kan sätta in pengar på det kontot, tills dess har vi lite tid att kolla närmare på bolagen vi vill köpa samt sätta upp en strategi.  Jag städade lite i lekportföljen och en chansningspost i Nokia såldes nu, pengarna ska gå till mer långsiktiga köp istället.

/J

Publicerat i Budget, Ekonomi med fokus på investering och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.