Motivation

Vad är det som driver oss att förändra vårt levnadssätt?

För oss handlar det om att kunna leva det liv vi önskar, utan att våra val behöver styras av vår ekonomi.

Vi vill skapa en vardag där de viktiga sakerna i livet får ta plats. Fokusera på att utesluta tidskrävande, meningslösa sysslor i vardagen, för att istället kunna använda den tiden till att värna om de relationer vi har och till de intressen som vi finner verkligt nöje i och som utvecklar oss.

Det handlar också om att se till att vi i framtiden har möjlighet att göra det vi vill göra, som att köpa eller bygga ett hus med odlingsmöjligheter, resa, arbeta mindre, spendera mer tid med våra nära och kära. Att kunna starta ett företag på ett sätt som inte äventyrar vår privatekonomi, och som inte tvingar oss till beslut på grund av våra ekonomiska förhållanden. Vi vill kunna ge vår affärsidé 100 procent, genom att fatta rationella beslut som långsiktigt gynnar företaget.

För att kunna ge oss själva detta och nå framgång, måste vi generera pengar i dagsläget, det vill säga arbeta och investera. Samtidigt som vi ser till att skapa en hållbar vardag, där vi mår bra och har möjlighet att utvecklas.

Publicerat i Övrigt och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

One Response to Motivation

  1. ägamintid säger:

    Intressant blogg du startat. Jag kommer följa den!

    mvh
    ägamintid

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.